Friday, 10 June 2011

al kisah > AIZAT SHAHFIQ BIN AIDI * (:

assalamualaikum to muslim and selamat sejahtera for non muslim , ,
 
      aku nak cerita kat korang sume pasal al kisah kelahiran akuu hingga sekarang . . banyak pahit manis dalam al kisah kehidupan akuu sepanjang akuu hidup . . hahaha . . (: . aku harap korang enjoy la dengan cerita al kisah hidup akuu nie . . .

                                        AL KISAH : AIZAT SHAHFIQ BIN AIDI  <3  (:

oke . . urm . . aku telah berada selama 9 bulan dalam perut ibuku . . kemana sahaja die pergi aku mesti ikut bersama . . tak kan die nak tinggalkan aku pulak kan . . (:  . . pada 6/4/1995 . . ibuku bergegas kew hospital berdekatan untuk melahirkan akuu . . dan tepat pukul 7.16 malam . . seorang bayi lelaki yang agak comel (:  . . telah lahir pada tika dan saat itu . .

                                      KETIKA BERUMUR 6 TAHUN  <3 (:   HAHA

okeoke . . pada usia 6 tahun , aku telah didaftarkan di sebuah tadika berdekatan dengan rumah akuu . . sangat best kerana dapat berjumpa dengan kawan2 baruu . . ade yang nangis , suke , mara , dan macam2 lagi  ragam yang akuu tengok time tuu . . aku pown nangis jugak time tuu . . hahaha . . maklumlah baru masuk sekolah kan pastu kene ' terpisah ' kejap ngan ibu and ayah akuu . . <3

                                     AKU BERADA DI TAHUN 6 : WAS A GREAT MOMENT <3

hahaha . . akuu paling suke time standart 6 because banyak yang akuu belajar . . antaranya , mengenal erti ape itu persahabatan , hormat antara satu sama lain , ' cinta monyet ' * hahaha dan banyak lagi kalau aku nak cite pown ta habis-habis . . memang akuu sangat2 miss diorang sume especialy murid  > SEKOLAH KEBANGSAAN BATU BELAH , KLANG . . korang memang gempak urh <3 ily untuk sume (:

                                 TIME SEKOLAH MENENGAH (:   <3 * BEFORE BECOME SENIOR . .

yess . . chapter yang akuu gemar ! biase la time form 1 until form 2 kene je la dengan senior-senior akuu . . surh beli air laa , beli makanan dan macam-macam lagi yang akuu kene , tapi bukan di buli tau ! just kene suruh sebab diorang time tu ade kelas budak-budak senior nie . . maybe diorang lapar kowt so akuu tolong la . . pahale kan ? (: hehe . . memang best urh time first masuk sekolah menengah . . mule-mule , agak malu-malu. . biase laa da besar kann . . kene la ade sifat maluu . . tapi sifat tu kene la kawal jangan sampai ter ' over ' plak kann . . time cikgu tu pangil name akuu , akuu diam jee ,. . hahaha . . kesian cikgu tu kene tungu akuu datang . . serious aku memang malu giler time tu . . dengan awek ' hot ' , kenakaln diorang . . ishhhh . . memang tak urh . . hahaha . . but lama kelamaan kitorang rapat dan semakin rapat with each other . . so dari situ akuu menjadi lebih suke bergaul and mudah mendekati kwana-kawan . . (:  . .

       
        FORM 3 : THE BEST CLASSES THAT I HAVE . . ILY KORANG SANGAT-SANGAT <3 :'(

oke . . this moment akuu tak kann lupe kan ! (: . . serious that was greatest class that i haven see . . dengan diorang punye gelagat , sakt sana sini , banyak joke dalam kelas especialy akuu * hahaha (:  . . akuu memang suke time form 3 . . i love you guys <3 . . memang best laa . . akuu tak pernah rase best macam nie sebelum nie . . akuu suke sangat sakat diorang sampai terbahak bahak diorang gelak * HAHAHA : D ..

                                                            THE END <3 OF AL KISAH . . . . .

aku harap ape yang aku tulis nie sume luahan dari aku sendiri (: . . akuu sangat suke dengan kehidupan yang akuu miliki sekarang . . ily <3 .  . insyaallah akuu akan tulis lagi . . mungkisn lebih menarik dari nie . . aku nak minta maaf sekiranya aku terkasar bahasa semasa menulis blog niee . . sekian . . . <3

No comments:

Post a Comment