Tuesday, 7 June 2011

cara melepaskan perasaan atau tension . . haha . . saya ade jawapanye ! (:

okeee . . cara-cara untuk melepaskan marah+tension dengan your daily life . . (:
 

AMBIL LAH WUDUK KERANA IA BOLEH MEREDEKAN KEMARAHAN ITU ! (:
example : kalau anda marah dengan someone such as your friend , GF/BF or your parents . . just get some 'wuduk' . it can cause your temper become cool . so,sedikit sebanyak dapat menahan rase marah tu kan ! ! (:

MAIN LAH BOLA DENGAN KAWAN2 ANDA . . . (:
example : haha . . kalau korang maen bola dengan kawan-kawan korang , sepak je bola tu kuat-kuat sampai masuk semak , parit or factory . but must sepak dengan kuat tau ! ! (:

DENGAR LAH MUZIK YANG BOLE MENTENTERAMKAN PERASAAN ANDA MASE TU ! (:
example : korang bole la dengar lagu or tulis lirik pasal situation korang time tu kew . sedikit sebanyak tension korang tu maybe hilang sedikit demi sedikit . .

KALAU PEREMPUAN: MAIN LA CONGKAK OR TING TING . . HAHAHA
example : eh ? best apew ? suitable la dengan korang kann . . (:

                          thats all about my tip that i want to share tu all of you . . (:

 <3+<3+<3+<3+<3+<3 = i love you more than love kat soalan sebelah tu . . (:

No comments:

Post a Comment