Sunday, 12 June 2011

a day in school (: * rutin hari-hari akuu kat sekolah . .

hey semua warga blogger . . (:   hsri nie akuu nak cite kat korang sume pasal rutin akuu dekat sekolah dari isnin sampai jumaat . . korang bace la erkk . . sorry la kalau akuu punye penulisan teruk . .. (: <3


                       RUTIN-RUTIN WAKTU SEKOLAH * MONDAY UNTIL FRIDAY >3

6.00 - 6.30 > get up from sleep . . = = " dengan muke sembam nye akuu pown bangun than solat subuh . .
                      lepas tu pegi get a bath . . than prepare bajuu , kemas bag , and blablablabla . . .

6.30 - 7.00 > listen some song from my phone sambil bersiap (:  kemudian check phone and make silent . . .
                      and make silent . . hahaha . . after that , pergi dapur and get some breakfast but always akuu
                      cume minum air milo jeee . . than bersiap-siap untuk  ke sekolah la kann (:

7.00 - 7.10 > akuu ke sekolah menaiki moto yang menggunakan kan kuasa kuda engine ferrari yang bole      
                      mempercepatkan akuu untuk ke sekolah . . (: hakikatnya naik moto YAMAHA LAGENDA
                      jee . . . hahaha . . kalau bosan atas moto kann , aku pown memekak la atas moto tuu . . .
                      makcik jual nasi lemak tu sampai gelak sebab dengar akuu nyanyi pagi-pagi . . :D

7.20 - 7.40 > setelah sampai kew sekolah , akuu segera ' parking ' moto akuu kat depan pondok pak guard
                      di depan sekolah . . kemudian aku terserempak dengan sekumpulan pengawas * benci betol
                      akuu = = " . . kemudian akuu pown duduk di baris kelas akuu . . tengok muke diorang sume
                      macam kene samak je * HAHAHA . . sume kuyu je mate . . kemudian bermula la rutin di
                      sekolah akuu . . dan dengar lah cikgu membebel setiap hari = = " . . than kitorang pown masuk
                      ke kelas masing2 . . kalau hari isnin , lame la jgak perhimpunan sekolah akuu . . sempat jugak
                      borak-borak ngan member2 kelas lain . . maklum la da lame ta jumpe kannn . . (:

8.00 -10.25 > bermula la kelas akuu kat sekolah . . biase pagi2 , sume meke macam nak tido je time kelas
                      tapi time lepas rehat , sume segar bugar . . haha . . time sebelum rehat banyak jugak la bende
                      kene buat . . exersice and macam-macam lagi laa . . biase sebelum rehat sume ta de mood nak
                      sembang-sembang ngan kenkawan . .

semase rehat > hahaha . . time nie sangat seronok sebab dapat ngorat awek kat kantin * main-main je sayang
                        <3 . . ta de la . . time nie kitorang akan lepak-lepak kat meje tengah-tengah kantin kitorang . .
                       sapew yang duduk situ mesti kene halau * HAHAHA jahat la kann . . kitorang sembang2
                       sampai waktu rehat habis . . haha . . pastu baru mengelabah nak beli makanan . . pengawas
                       sampai bengang je ngan kitorang . . tapi diorang da biase dengan kitorang so no hal la (; . .

10.40 - 1.05 > time nie . . sume da ' fresh ' macam sayur segar . . haha . .so ade yang nak blaja ade jgak
                        yang sambung tido balik . . errrr = = " . . ape la diorang nie . . sengal betol . . ade yang focus
                        ade yang tak . . biase laa . . ragam dalam kelas kann . . so accept je la what happen (:

waktu balik > hehehe . . aku suke time nie . . kelas da tak macam kelas daa . . YEAH ! ! DAH BALIK (:
                     

   itu je la sedikit sebanyak pasal rutin akuu kat sekolah (:  > ta kesa la mereka baik kew jahat kew . . yang penting aku enjoy kawan ngan diorang . . tapi akuu ta nak la terpengaruh ngan diorang . . oke laa bubye .  .assalamualaikum (: iloveyou sapew yang bace ta kesah laki or pompuan sebab akuu sayang kawan-kwan akuu <3 my sweetheart pown same jgak ! (: <3
                 

No comments:

Post a Comment